KLANTENPORTAAL
logo Axent notarissen

Werken bij Axent: professioneel én persoonlijk

Welkom bij Axent, de (werk)plek waar professionaliteit en aandacht voor elkaar prima samengaan
Wij zijn een gerenommeerd notariskantoor in Zeeland dat kwalitatief hoogwaardige notariële diensten levert. Wij leveren deze aan particulieren en bedrijven. Als je overweegt om bij ons te komen werken, wil je vast weten wat ons uniek maakt en welke voordelen het jou biedt om deel uit te maken van ons power-team.

Een professionele en respectvolle cultuur

Binnen ons notariskantoor ligt het axent op professionaliteit (what’s in a name?)
Wij hechten veel waarde aan een nauwkeurige en zorgvuldige werkwijze, zodat de cliënt verzekerd is van betrouwbare en deskundige dienstverlening. Dit vertaalt zich naar een werkcultuur waarin respect en integriteit centraal staan. Wij geloven dat elke medewerker, ongeacht de functie, een essentiële bijdrage levert aan het succes van ons kantoor. Dit doen we door onze teamleden zoveel mogelijk dat te laten doen waar zij goed in zijn. Want werken met en aan je talent levert gewoon meer voldoening.

Innovatie en ontwikkeling

De notariële sector is in beweging en wij streven ernaar altijd een stap voor te blijven
Dit betekent dat wij investeren in de nieuwste technologieën en innovatieve werkmethoden. Werken bij ons betekent dan ook dat je de kans krijgt om je te ontwikkelen in een dynamische omgeving. Wij ondersteunen en stimuleren continue professionele ontwikkeling, zodat je altijd up-to-date bent met de laatste juridische ontwikkelingen en technieken.

Persoonlijke groei en carrièreontwikkeling

Wij geloven in de kracht van persoonlijke groei
We bieden uitgebreide opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, in- en/of extern. Of je nu net begint in de notariële sector of juist ervaren bent, wij helpen jou je vaardigheden te verbeteren en je carrière naar een hoger plan te tillen. Met mentorschapsprogramma’s, workshops en trainingen zorgen wij ervoor dat jij je ambities kunt waarmaken.

Een gezonde werk-privébalans

Wij begrijpen hoe belangrijk een goede werk-privébalans is
Daarom bieden wij flexibele werktijden en mogelijkheden voor thuiswerken, zodat jij werk en je persoonlijke leven goed kunt combineren. Een gezonde balans tussen werk en privé draagt bij aan het welzijn van onze medewerkers en zorgt ervoor dat zij gemotiveerd en productief blijven.

Samenwerken in een hecht Team

Bij Axent werk je samen en samen zijn we sterk
Samenwerken staat centraal in onze aanpak. Wij geloven dat we door samen te werken en elkaar te ondersteunen, de beste resultaten voor onze cliënten kunnen behalen. De collegiale sfeer en open communicatielijnen zorgen dat jij je snel thuis voelt en optimaal kunt presteren.

Uitstekende Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden medewerkers prima arbeidsvoorwaarden
Deze voorwaarden sluiten aan bij de kwalificaties en ervaring van onze teamleden. Naast een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij extra’s zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich gewaardeerd en beloond voelen voor hun harde werk en inzet. Daarnaast is er ook nog die andere kant die niet in de voorwaarden staan.

Welkom binnen ons Team

Ben je enthousiast over ‘werken bij Axent’?
Of je nu notaris, kandidaat-notaris, juridisch medewerker of administratief medewerker bent: Als je gemotiveerd bent, ben je bij ons van harte welkom. Laten we samen werken aan een toekomst waarin we onze cliënten top-service kunnen bieden vanuit een sterk, gemotiveerd en gezellig team. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten en te bespreken hoe jij deel kunt uitmaken van ons succesvolle notariskantoor!

Naar onze vacatures
 • Oprichting
  Bedrijf starten?
  Als u een eigen bedrijf wilt beginnen, hebt u veel te regelen. Denk daarbij ook aan de keuze van de meest geschikte bedrijfsvorm. Zoveel mogelijkheden, zoveel zaken om rekening mee te houden.
  Meer informatie
 • Projectontwikkeling
  Projectmatige (nieuw)bouw plannen?
  Als projectontwikkelaar is het prettig om te weten dat je één aanspreekpunt hebt. En dat je gedurende het gehele project kunt rekenen op vakkundige hulp en advisering.
  Meer informatie
 • Wonen
  Huis gekocht?
  Hebt u een koopwoning op het oog? Voordat u tot de koop overgaat, moet u zich eerst in een aantal zaken verdiepen.
  Meer informatie
 • Overlijden
  Afwikkeling nalatenschap
  Wat u moet regelen na een overlijden en wat gebeurt er met de erfenis? Hoe verdeel je een nalatenschap? Lees meer over afwikkeling van de nalatenschap.
  Meer informatie
 • Over ons
  Toegankelijk en ’to the point’
  Onze notarissen en medewerkers zijn er voor u als klant. Het is ons werk om zaken te formaliseren en dat woord raakt gelijk de kern van de zaak: het formele ziet u terug in onze contracten en documenten.
  Meer informatie
 • Relatie
  Gaan jullie trouwen?
  Bij trouwen of een geregistreerd partnerschap gelden wettelijke regels. Huwelijkse voorwaarden en partnerschaps­voorwaarden maken die regels voor elke situatie op maat.
  Meer informatie
 • Werken bij
  Werken bij Axent
  Welkom bij Axent, de (werk)plek waar professionaliteit en aandacht voor elkaar prima samengaan.
  Meer informatie
logo Axent Notarissen
Wij zijn een zelfstandig notariskantoor in Terneuzen met expertise in familierecht, onroerend goed en ondernemingsrecht. Een notariskantoor in Zeeland, waarbij maatwerk en efficiëntie centraal staan.
Openingstijden: werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur
NL14 RABO 0362 3800 66
NL61ABNA0511042507
Kvk 59 36 26 77
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram