Geniet van het beste van 2 landen

Wij verhuizen u graag naar Zeeuws-Vlaanderen!Wonen in Zeeuws-Vlaanderen

Ons kantoor is aangesloten bij de Stichting Zeeuws & Vlaanderen. Samen met de aangesloten makelaars, banken, hypotheekadviseurs en fiscalisten helpen wij u graag bij uw verhuizing naar Zeeuws-Vlaanderen.
Wie kiest voor wonen in Zeeuws-Vlaanderen hoeft geen compromissen te sluiten. U geniet van ruim én rustig wonen met een hoog veiligheidsgevoel en dat voor een prikje. In Zeeuws-Vlaanderen kost de gemiddelde woning 169.000 euro. Dat is ongeveer 50.000 euro goedkoper dan in België. U betaalt minder en krijgt dus meer!

Zeeuws-Vlaanderen is lekker dichtbij. Op een halfuur staat u in Brugge, Gent of Antwerpen. Bovendien is het vlot bereikbaar. Zeg vaarwel aan de ellenlange files.

Naast de rijke historie, kunt u ook rekenen op alle moderne voorzieningen. Alles is aanwezig op het vlak van medische zorg, opleidingen, sport en cultuur.

Zeeuws-Vlaanderen, dat is niet uitgesproken Vlaams, noch oer-Nederlands. Maar wel 100% Zeeuws-Vlaams!

Bent u op zoek naar een huisje op de dijk of woont u liever op een boerderij? Verkiest u de stad of woont u liever in een gezellig dorpje? In Zeeuws-Vlaanderen kan het allemaal.

Wij bieden u graag juridische begeleiding en advies omtrent de aankoop van de woning, het vestigen van een hypotheekrecht daarop, het opstellen van een samenlevingscontract en testamenten of het maken van huwelijkse voorwaarden.

De Stichting Zeeuws & Vlaanderen organiseert regelmatig informatiebijeenkomsten waarbij ons kantoor en onze partners aanwezig zijn voor het beantwoorden van al uw vragen!

Kijk op de website van de stichting www.zeeuws-vlaanderen.be voor actuele data en meer informatie.

Tot ziens in Zeeuws-Vlaanderen!